schilderen cherabi houtrotherstel breda Dit jaaraanpak waarbij vakmensen, in één bouwteam samenwerken, met één aanspreekpunt voor de opdrachtgever. BOUW Ramen, deuren, kozijnen, keuken-, toilet- en badkamerrenovatie, brandpreventie... INSTALLATIE Sanit (2024)


Sigrid Schaerlaeckens
Breda(westerpark)
Dhr Cherabi reageerde snel op onze hulpvraag om houtrot te behandelen aan ons raamkozijn en dorpel
Vakkundig en snel verholpen met deskundig en eerlijk advies. Zeker aan te raden!!! raamkozijnen repareren: 2 ramen(dorpel)en een buitendeur.

raadt vakman aan


Onze klus, een dorpel en een binnendeur met houtrot is zeer vakkundig door dhr Cherabi uitgevoerd. Daarnaast heeft hij alle tijd genomen om ons goed advies te geven en antwoorden te geven op al onze vragen. Naast houtrot heeft hij ook al het buitenschilderwerk gedaan en kunnen wij hem hier ook van harte voor aanbevelen. Een erg aardige en bekwame vakman!
Lees minder
11 dec 2020
Breda


Raamkozijnen repareren: 1 raam; Kozijn
raadt vakman aan
Fijne vent die je uitgebreid laat meekijken met wat hij vaststelt en meeneemt in het beslissingsproces. Werk wordt vakkundig gedaan, hij komt afspraken punctueel na. Ik zou hem voor een volgende klus zeker weer benaderen!

21 apr 2020

Breda
Schilderwerken
raadt vakman aan
Alles is weer netjes bijgewerkt. Kijkt alles goed na vooral bij houtrot, denkt mee om in de toekomst houtrot te voorkomen. Deskundig, houd zich aan de afspraken. Erg tevreden.

8 apr 2020
Houtrotherstel
raadt vakman aan
De ervaring met Dhr Cherabi was zeer ontspannen. We hadden regelmatig contact via de app. Hij vertelt vooraf wat hij gaat doen en hoelang het duurt.
Het was een prettige samenwerking.

1 apr 2020
Nieuwe boeilijst plaatsen en schilderwerken
raadt vakman aan
Het houtwerk zit strak in de lak; het boeideel is keurig vervangen. Een echte vakman.
31 mrt 2020
Houtrotherstel en schilderwerken
raadt vakman aan
Super!


30 mrt 2020
Raamkozijnen repareren: 1 raam; Kozijn
raadt vakman aan
we hadden een lastige klus met een onderdorpel van de schuifpui. Hassan heeft dat zeer vakkundig en gedegen opgelost en gemaakt. Echt onze complimenten!

3 dec 2019
Tilburg
Paul de Bruyn


Vrijstaande villa schilderen
raadt vakman aan
Ik geef niet snel vijf sterren, maar dit was serieus 5-sterren waard. Cherabi heeft de hele buitenkant van ons huis behandeld en geschilderd. Het begon met eerlijk en goed advies over de kwaliteit van het hout en de keuze qua kleurcombinaties. Daarna volgde de reiniging van het gehele huis. Daarna is al het houtrot aangepakt. En als laatste hebben ze al het hout opnieuw geschilderd. Zeer grondig en professioneel. Ook in de communicatie flexibel en meedenkend. Cherabi neemt geen genoegen met half werk en gaat voor top kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

27 sep 2019
Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 1 deur; 2 kozijnen
raadt vakman aan
Erg fijne ervaring. Vooral het advies voorafgaand aan de werkzaamheden. Hij neemt alle tijd hiervoor en de werkzaamheden zijn ook goed gedaan. Zeker een aanrader.

11 jun 2019
Breda
Rogier Roding
Buitendeur repareren: 1 deur; de deurstijl moet gerepareerd worden...
raadt vakman aan
Een echte vakman die weet waar hij het over heeft! Is altijd bereikbaar en flexibel! Een aanrader!
9 jun 2019
Breda


27 jun 2018
Tilburg
Kozijn opknappen + trespaplaat vervangen
raadt vakman aan
Hassan is een vakman, levert prima werk tegen een goede prijs! Communicatie liep vlekkeloos! Kan hem zeker aanbevelen!
25 jun 2018
Bred
Rob Van Baren
Buitenschilderwerk 1e verdieping

17 dec 2018
Prinsenbeek
reparatie en schilderen kozijnen en border buitenkant
raadt vakman aan
Hassan Cherabi en zijn collega hebben prima werk geleverd. De kozijnen zijn keurig geschilderd, houtreparaties zijn goed gedaan. Tijdens de klus hebben ze onze lekkende dakkapel naast de geoffreerde werkzaamheden ook nog keurig gerepareerd. Dit was aanvankelijk niet gepland, maar Hassan maakt er direkt een extra offerte voor en deed de reparatie in de lopende planning. Zeer vriendelijke, rustige mannen waarmee het prettig communiceren is. Ze werkten keihard. Ook tijdens de ramadan in de snoeihitte werkten ze onverstoorbaar door. Petje af!

a


Jurgen Graauwmans
Herstel van kozijn (rot stuk vervangen)
raadt vakman aan
Zeer enthousiaste, flexibele en behulpzame eigenaar. Geeft advies waar nodig en geeft duidelijk aan of herstel zinvol is. Zeer goed werk geleverd. Duidelijke afspraken en weet van aanpakken.

14 apr 2018
Breda
Kozijn reparatie Breda
raadt vakman aan
Hassan is n prima heer die correct en netjes werkt. Hij geeft eerlijk advies en heeft ons geholpen door op korte termijn ons huis op diverse plaatsen te repareren.
Ook heeft hij alle andere kozijnen gecontroleerd en ons nog gewezen op n verborgen houtrot plek welke hij ook netjes gerepareerd heeft.
N aanrader.

14 feb 2018
Breda
N Van houten
Reparatie houten kozijn
raadt vakman aan
Uitstekende ervaring met Houtrot & Schilderwerken H. Cherabi.
Werkt snel met perfecte kwaliteit en flexibel bij het maken van afspraken en komt deze ook na.

21 dec 2017
Oosterhout
Michel van Deurzen
Deel van dorpel of kozijn vervangen
raadt vakman aan
Mijn ervaring met de heer Cherabi is buitengewoon goed geweest. Ik had een rotte onderdorpel bij mijn voordeur waar ik al jaren tegen aan zat te hikken. Meneer Cherabi heeft toen meerdere opties bekeken op het gebied van prijskwaliteit en duurzaamheid. Ook heeft hij toen mijn kozijnen nagekeken waaruit bleek dat ook daar houtrot reparatie gedaan moest worden. Wat ik erg fijn vond is dat hij je bij alle stappen betrekt voor hij ze uitvoert en dat je ook bij hem terecht kunt met eventuele vragen over andere klussen in huis. Ik zou hem zeker bij een volgende klus weer benaderen. Erg tevreden !

9 dec 2017
Tilburg
Marcel Van Hommelen
In Breda staat een pand dat enig achterstallig onderhoud heeft.

7 sep 2017
Breda
Albert Willemsen
Houtrot in kozijn voordeur herstellen

Reparaties zijn naar volledige tevredenheid verlopen.
Dhr. Cherabi probeert zoveel mogelijk met je mee te denken en doet geen reparaties die niet nodig zijn. Bij een volgende klus bel ik hem zeker weer!
Zie foto's, er is nu niets meer van de beschadigingen te zien.

16 aug 2017
Breda
Aron Vermeulen
herstel kozijn
Prima ervaring, de heer Cherabi geeft een deskundig advies en voert het werk vervolgens prima uit.
31 jul 2017
Breda


Frank Ewals
Rotte Kozijn delen vervangen
Prima man. Aardig en werkt goed door. Weet waar die het over heeft. Heeft verstand van zaken. Verder ben ik zeer te spreken over het werk. Daarna nog 2 raampjes gerepareerd. Hier hadden we van te voren een prijs afspraak voor gemaakt alleen naderhand was het iets duurder. Dat vond ik dan weer wat minder. Maar verder geen problemen.

6 jul 2017
Breda
Sander Pols
Schilderen buitenkant huis, reparatie 1 kozijn en boeiboordaansluiting
raadt vakman aan
Prima werk geleverd door Hassan: Houtrot probleem met 2 componeneten epoxy hars gemaakt, aansluiting met boeiboorden weer mooi aaneengesloten gemaakt en alles weer strak ik de verf. Zelfs in de Ramandan bij 30 graden zonder eten/drinken gaat hij overstoorbaar door.

25 jun 2017
Etten-Leur
Jacqueline Winkelman
Houtrot kozijn verwijderen
raadt vakman aan
Aanrader!
7 jun 2017
Breda

8 okt 2016

anoniem

Houtrot in kozijn repareren
Hassan reageert snel, maakt duidelijke afspraken, komt die na en strooit met tips/advies. Houtrot probleem heeft hij meteen aangepakt met als resultaat een kozijn dat de komende jaren alle weersomstandigheden kan trotseren. Keurig afgewerkt! Hassan is een vakman die ik iedereen kan aanbevelen bij problemen met houtrot.

25 sep 2016
Breda
Michel Robert
houtrot repareren
raadt vakman aan
De heer Cherabi is een vakman. Hij weet waar hij over praat en legt duidelijk uit wat er gaat gebeuren en wat voor materiaal er gebruikt wordt. Hij geeft ook garantie af voor zijn werk. Ik had de heer Cherabi de klus al gegeven, maar daarna heb ik toch besloten kunstof kozijnen te nemen. De heer Cherabi nam dit heel sportief op en ik kon zonder moeite de overeenkomst toch beëindigen.

16 sep 2016
Tilburg
repareren van houtrot d.m.v. uitvullen of vervangen van de kozijnen...
John Loch
Ik had met Hassan afgelopen maandag 20 juni afgesproken. Ondanks het slechte weer is hij toch gekomen en heeft toen alleen het houtrot verwijdert. Op woensdag 22 juni heeft hij verder de reparatie afgemaakt. Keurig en snel en hij heeft mij veel tips gegeven. Nu moet alles uitharden zodat ik straks het verder kan afschuren en aflakken. Ik kan hem altijd bellen voor verdere vragen of problemen die zich voor doen. Goed en netjes werk afgeleverd. Dank je Hassan

23 jun 2016
Hendrik-Ido-Ambacht
John Loch
Herstel houtrot kozijn ca 20cm onder
raadt vakman aan
Ik ben heel tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en de communicatie rondom de opdracht. Afspraken worden goed nagekomen en alls is uitvoerig besproken. Kortom er is goed werk geleverd en de communicatie was goed. Zeker aan te bevelen!

12 apr 2016
Breda
Bionda Nijhoff
Herstellen houtrot plek in kozijn, (eventueel) schilderen houtwerk...
raadt vakman aan
Een werkelijk uitstekende ervaring... Houtrot op 1 plek is vaak een indicatie van problemen op meer plaatsen: mijn hele huis is kosteloos nagekeken waar inderdaad meerdere plekken (gelukkig tijdig) aan het licht kwamen. Hassan dacht mee met mij om binnen budget te doen wat nodig is en mij te laten doen wat ik zelf kan, en bovendien OOK nog uit te leggen hoe. Dat had hij niet hoeven doen, maar hij deed het graag, en uitgebreid...
Ik heb Hassan leren kennen als een enthousiaste, zeer kundige vakman en als een erg fijn en sympathiek iemand. Ik raad hem zonder meer aan, zelf ga ik hem nog vragen voor groot onderhoud aan mijn dakkapel, op een later moment.
Ik heb er een vast adresje bij...

21 mrt 2016
Breda
Rob Ewalds
Binnenmuren schilderen en kabels wegwerken
raadt vakman aan
Ben zeer tevreden over het schilderen van de binnenmuren, het plafond met de houten balken en het wegwerken van de kabels op de muur van mijn huis uit 1895.

21 feb 2016
Roosendaal
James Habibuw
Kozijnen schilderen en rotte plekken behandelen

Na een rondje langs mijn kozijnen kwam ik bij enkele aardig wat houtrot tegen. Daarna h. Cherabi gebeld en de klus aan hem overgelaten. Hassan bedankt voor de afgesproken en geleverde kwaliteit.
Met groet, een tevreden klant.
Westerpark Breda

27 okt 2015
Breda
antwerpen -veel schilderwerk
raadt vakman aan
We hebben voor Hassan gekozen vanwege zijn enthousiasme en goede uitleg. De prijs was hoger dan sommige van de andere offertes, maar als het goed moet zijn dan moet je niet voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Het ging hier om het hele trappenhuis inclusief trapreling en voordeur. Een nogal grote oppervlakte. Hij heeft de oneffenheden bijgewerkt voor hij begon. Ook is er iemand van sigma gekomen om ondrgronden ed te testen.
Het resultaat was heel mooi op wat onafgewerkte plekken na. Dit heeft hij allemaal prima en in overleg in orde gemaakt. We kunnen Hassan zeker aanraden!!!

13 okt 2014
Breda
Annika Tibbe
reparatie raam-en deurkozijn

Dhr Cherabi is een prettige vakman die meedenkt en goed werk aflevert binnen afgesproken termijn en budget.
29 mei 2014
Roosendaal
Olivier Vet
Schilderen en beitsen buitenkant hoekwoning

Hassan is een heel betrouwbare man. Leuk in de omgang en verstaat zijn vak goed. Bij de offerte heeft hij duidelijk uitgelegd wat er in zijn ogen moest gebeuren en welke keuzes ik had. Na de opdracht te hebben gegeven is hij zijn afspraken altijd op tijd nagekomen. Enkele keren heeft hij in overleg gewerkt toen ik niet thuis was. Dan belde hij altijd achteraf op om te vertellen wat hij had gedaan. Ik vind het bijna jammer dat het werk klaar is. Het was eigenlijk ook wel gezellig!

16 mei 2014
Breda
Alex Reijnierse
Schilderen alle houtwerk buitenkant woning
raadt vakman aan
Wij hebben een jaren 20 huis waar wel een en ander moest gebeuren qua schilderwerk en houtrotwerkzaamheden. Hassan Cherabi heeft dit naar volle tevredenheid uitgevoerd. Hij is helder in zijn afspraken waardoor er geen verrassingen zijn ondanks dat een deel van de werkzaamheden op uurwerk basis was. Hij is een vakman net als de mensen die voor hem werken. Wij hebben naar aanleiding van deze ervaring besloten om ook het onderhoud in handen van Hassan te geven.
21 apr 2014
Breda
Chrétienne Hoek-Schoonis
Vrijstaande woning en tuinhuis schilderen
raadt vakman aan
Wat een vakman!! Expert in houtrot en zeker zoveel expertise als schilder. Alles netjes volgens afspraak en planning geregeld!
Een man die ontzettend met zijn vak bezig is en blijft! Het personeel wat bij hem in opleiding is verdient deze pluim ook, aangezien hij deze mensen volgens zijn strenge eisen maar met dezelfde vriendelijkheid en vakmanschap het vak leert.
Kortom een echte aanrader voor wie kwaliteit wil.

21 feb 2014
Moerdijk
Peter de Lange
buitenboel opknappen
raadt vakman aan
Heel behulpzaam en flexibel. Hij komt netjes op tijd. vakkundig en levert kwaliteit !
27 aug 2013
Breda
Maaike Verhulst
Schilderen van buitenkozijnen
raadt vakman aan
Dhr. Cherabi heeft bij ons het houtrot verwijderd en gerepareerd. Een echte vakman die alles weet van houtrot. Hij heeft merkbaar plezier in zijn vak en legt dan ook graag alles haarfijn uit. Een topper die we dan ook graag aanraden!
Lees minder
18 jul 2013
Breda
Robbie v H
2 boeidelen + dakkapel
raadt vakman aan
+ meerwerk voorzijde 2 openslaande ramen, voordeur. klein raam,en rabatdelen.
Hassan is een gedegen vakman, die prettig is in de omgang, en zijn afspraken na komt,
en voor het geleverd werk een gunstige prijs vraagt.
Lees minder
22 jun 2013
Breda
Paul Koreman
Rot in kozijn
raadt vakman aan
Hassan is zeer vakundig en zelfstandig. Zelf was ik in het buitenland maar hij heeft alles keurig afgewerkt en elke keer gebeld als hij werk ging uitvoeren en wat er gedaan werd. Goed overleg of iets wel of niet gedaan moest worden. Keuze altijd aan de klant. Zeker aan te bevelen.
Lees minder
9 dec 2012
Ulvenhout
Gerdo Jansen
buitenschilderen boven
raadt vakman aan
10 sep 2012
Breda
ruth pilgrim
Deel verrot kozijn plaatsen
Goede betrouwbare vakman. De kostenraming was echter wel veel lager dan de uiteindelijke prijs! Houd hier dus rekening mee.
21 mei 2012
Tilburg
Repareren onderdorpel ivm houtrot
raadt vakman aan
Meneer Cherabi is heel goed in zijn vak. Legt veelvuldig en duidelijk uit wat hij doet en waarom. Daarnaast is hij sympathiek, punctueel en doet wat hij belooft. Hij denkt mee en biedt verschillende opties.
Ga hem zeker vaker bellen voor dit soort klussen en kan hem absoluut aanbevelen!
31 okt 2011
Breda
Janneke Bosselaar
beschadigingen en houtrot verwijderen en schilderen
raadt vakman aan
Meneer Cherabi is wat je noemt een echte vakman.
De manier waarop hij bezig is met zijn werk en vooral met houtrot is echt super.
Hij geeft goede adviezen waar nodig en doet ook nergens moeilijk over.
Hij houd zich aan zijn afspraken en zorgt ervoor dat zijn zakken goed op orde zijn.
Kortom een aanrader om uw schilderwerk en houtrot klussen te laten doen.
Wat ook erg fijn is, is dat hij niet alleen maar richting zijn eigen portemonnee praat.
7 okt 2011
Oosterhout M. van der Hamsvoord

schilderen houtwerk voor- en achtergevel
Guido La Rose
De omgang met de heer Cherabi verloopt prettig. We hebben wat discussie gehad over de offerte, maar dit is uiteindelijk goed opgelost. De afwerking laat in mijn ogen wat te wensen over, zeker omdat ik niet voor de goedkoopste aanbieder had gekozen.
Lees minder
12 aug 2011
Breda
Guido La Rose
schilderen houtwerk
14 jul 2011
Tilburg
onderhoud & Schilder werkzaamheden

Een echte vakman.
12 jul 2011
Breda
Pieter Hens
schilderen buitenboel jaren 30 woning
raadt vakman aan
Hassan is een fijne en betrouwbare schilder die zijn werk naar behoren doet, ik zou hem zeker aan een ander aanbevelen! Het houtrot gedeelte is wat duurder geworden dan gepland en we vinden het jammer dat we daar van te voren geen offerte van konden krijgen.

30 jun 2011
Breda
Frank Beekman
Dakkapel moet dringend worden geschilderd

Dhr. Cherabi is een prima vakman, klantvriendelijk, betrouwbaar en werkt netjes.
13 mrt 2011
Breda
Koert gerzon
Houtrot- en schilderwerk
raadt vakman aan
Een prima vakman, een goede prijs en een sympathiek persoon. Meer valt niet te wensen.


23 nov 2009
Breda
schootjes op plafond raadt vakman aan
netjes betrouwbaar en correct


8 jun 2009
Breda
Schilderen buitenkozijn dakkapel
raadt vakman aan
Dhr. Cherabi is klantvriendelijk, betrouwbaar en werkt netjes.
23 mrt 2009


rob mendes (roosendaalapril-2014
meneer cherabi heeft bij mij de voorgevel behandeld en heeft daarin mijn houtrot verholpen op een grondige manier m.i afdoend wegslijpen, pasta vervanging en verven. goed werk en zeker aan te raden aan andere.


james habibuw roosendaal29-6-2014
ik heb de heer cherabi ingehuurd voor het wegwerken van elektrische kabels en binnen schilderwerk in ons pandje uit 1895 in het hartje van Roosendaal heb de ervaring als zeer deskundige-vakkundig vakman die meedenkt en met goede suggesties komt

jaap weltevredetilburg31-3 2016


Hassan en zijn collega's hebben prima werk geleverd. Ook op het gebied van advies en tips heb ik veel aan ze gehad. Het werk is prima afgeleverd binnen de tijd. Hassan neemt ruim de tijd om dingen duidelijk uit te leggen. Ook bij het aanbieden van een offerte. Een compliment waard!
Emin Schijlen Breda1-6-2018
Meneer Cherabi is een vakman 1e klas. Hij werkt en repareert snel en schildert op en top. Complimenten voor zijn deskundigheid, zijn vriendelijke werkhouding en voor de flexibele werktijden in het weekend!


27-09-2019 - Anoniem
Ik geef niet snel vijf sterren, maar dit was serieus 5-sterren waard. Cherabi heeft de hele buitenkant van ons huis behandeld en geschilderd. Het begon met eerlijk en goed advies over de kwaliteit van het hout en de keuze qua kleurcombinaties. Daarna volgde de reiniging van het gehele huis. Daarna is al het houtrot aangepakt. En als laatste hebben ze al het hout opnieuw geschilderd. Zeer grondig en professioneel. Ook in de communicatie flexibel en meedenkend. Cherabi neemt geen genoegen met half werk en gaat voor top kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.


22-4-2021 dhr kruysifix etten leur
We hebben meneer Cherabi ingeschakeld voor houtrot en dit is perfect verholpen door hem. Hij geeft vooraf, tijdens en achteraf waardevolle adviezen, tips and tricks. Ook geeft hij netjes aan wat hij gaat doen of waarom hij iets gaat doen. Hij komt zijn afspraken netjes na en reageert snel via de app. We zijn dik tevreden ! Super bedankt . Een echte aanrader mbt houtrot en schilder klussen!!!

1-6-2021 Kaan Adem
Meneer Cherabi heeft bij mij de ramen van de dakkapel gerestaureerd. Er was houtrot aanwezig en hij heeft alles vakkundig aangepakt, houtrot herstelt en geverfd. Hij communiceert eerst wat zijn plan van aanpak is en daarna voert hij het uit. Ben zeer tevreden met hem! Kan hem zo aanraden bij iedereen

schilderen cherabi houtrotherstel breda  Dit jaaraanpak waarbij vakmensen, in één bouwteam samenwerken, met één aanspreekpunt voor de opdrachtgever.  BOUW Ramen, deuren, kozijnen, keuken-, toilet- en badkamerrenovatie, brandpreventie...  INSTALLATIE Sanit (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 6347

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.